ŠTA NAJVIŠE RASTUŽUJE HOROSKOPSKE ZNAKE: Bika izdaja, Vaga krivi sebe..

Jarca rastužuju krajevi

Pripadnici ovog znaka su životni dramatičari koji ne vole osećaj da se nešto završava i ima svoj kraj. Pritom ih prvenstveno duboko rastužuju završeci ljubavnih odnosa, prijateljstva, gubici ljudi zbog smrti i bolesti. Od toga se oporavljaju neverovatno dugo, a tugu proživljavaju kroz preterano analiziranje, nesanicu, zamišljanje imaginarnih scenarija, histeričnu hiperaktivnost, kao i prisiljavanje sebe da nastave život.

Vodoliju rastužuje nezahvalnost

Pripadnici ovog znaka imaju poseban način iskazivanja pažnje i ljubavi, a najviše ih može rastužiti ako onaj oko koga se trude to ne zna da ceni. Tada im se čini da su izmanipulisani, da je druga strana nezahvalna i da ih pravi ludim. Tugu proživljavaju kroz beg, izbegavanje komunikacije, odvajanje od bližnjih, prividnu bezosećajnost, osećaj da ih niko ne razume i nezainteresovanost za ikakve ozbiljnije odnose i teme.

Ribe rastužuju neispunjeni snovi

Kako su pripadnici ovog znaka veliki sanjari koji žele i vide ono najbolje u svemu, situacije u kojima se njihovi planovi i ideje raspadnu kao kule od karata oni osećaju da gube tlo pod nogama. Tada sumnjaju u sebe i svoju sposobnost procene, osećaju kako su prenaivni za ovaj svet. Tugu proživljavaju kroz plač, teskobu, depresivne misli, prisećanje svega lošeg i dobrog – ali to rade tako temeljno da se zaista očiste od tuge i dožive pravo “prosvetljenje”.

(srbijadanas)

Komentariši