ŠTA VAM NAJVIŠE SMETA: VAGI VULGARNOST I ODSUSTVO MANIRA, BLIZANCIMA RUTINA I MONOTONIJA

0
5029

Fizički izgled je bitan, ali ne i ključan. Možeš se ti zaljubiti u njeno našminkano lice, utegnuto tijelo, duge nokte, zavodnički miris – nebitno. Mnogo je važnije kada se zaljubiš u nečiju dušu. Dopadne ti se njen stav, ponašanje, izražavanje, spontanost, šarm, čak ti se sviđa i to što je velika pričalica. Sviđa ti se jer je drugačija.

Kod svih osoba postoji ono što vole i što im smete. Šta astrologija kaže o vama i onome što smeta vašem horoskopskom znaku…?

Ovan

Vama ne treba stajati na putu, jer teško podnosite situacije u kojima niste prvi i najbolji. Ne dopada vam se kada je neko ispred vas, bilo da je reč o obrazovanju, novcu ili emocijama. Često vam smetaju i oni koji se u redu ubacuju ispred vas ili vole da vam upadaju u reč. Onaj ko je bolji od vas, ne bi trebalo o tome previše da priča niti da se hvali svojim uspesima i dostignućima. Teško vam pada ukoliko u nečijim očima više niste na vrhu lestvice onih koji zaslužuju divljenje.

Nastavak na sledecoj strani…

Bik

Smeta vam sve što nije vrhunskog kvaliteta, ono što je za vaš ukus previše skromno ili ima bilo kakvu manu, što se pre svega odnosi na materijalne stvari, ali i na ljubav, prijateljstvo i posao. Da bi neko zadržao vašu pažnju ili probudio vaše interesovanje, potrebno je da vas obaspe kvalitetom, sa puno stila i da učini sve da vam na večeri sa njim bude prijatno. Jako vam može sazmetati ukoliko vas ne smesti na čelo stola ili u najudobniju fotelju i ne posluži najukusnijom hranom.

Nastavak na sledecoj strani…

Nema komentara

Komentiraj