Sta vasa BRADA govori o vama. Da li ste osoba koja je sklona NEVERSTVU ili Vasu ljubav CUVATE kao KAP vode na DLANU!

OBLIK JEDAN

Ukoliko je vasa brada kockasta , vi ste osoba koja poseduje snazne i jake crte lica,i pri tome ste i veoma stabilna osoba koja jako dobro zna sta zeli ali i koja poznaje svoje granice i zna dokle moze da ide, a kada je potrebno da se vise zalozi.

Vasi partneri znaju da sa vama imaju mir, sigurnost i stabilnost i nije potrebno da vam iko dodatno govori sta trebate da radite i cime da se bavite.Vama je posao porev vase porodice na prvom mestu i vi svakako to dvoje razdvajate na pravi nacin.

Osoba ste koja je izuzetno verna i u koju treba imato poverenja jer vi vasu ljubav cuvate kao zedna osoba poslednju kap vvode u pustinji i necete dozvoliti da je bilo sta poremeti ili poljulja iz korena.

 

 

 

OBLIK DVA

Ukoliko je ovo vas oblik brade ili trouglasti oblik , vi ste osoba koja vise voli da sedi i da ceka da mu neko govori sta treba a sta ne trebada radi i jako ste svesni da na taj nacin i gubite onu dozu snage i jacine koju biste i mogli da imate.

Ono sto vi takodje nekada nesvesno, ali vise svesno radite je da cesto znate da ulecete iz veze u vezu ali i da prevarite vasu voljenu osobu sa nekim drugim.Posle toga vi se pokajete ali onda je kasno jer se to sve na ovaj ili onaj nacin sazna.

Ukoliko zaista volite vasu voljenu osobu nema potrebe da je menjate za ikog drugog, ona voli samo vas i nikoga drugog i imate srece stto lako nalazite nove partnere, ali vodite racuna, jer los glas daleko se cuje.

 

 

 

Nastavak na sledecoj strani…

Komentariši