Sta vasa BRADA govori o vama. Da li ste osoba koja je sklona NEVERSTVU ili Vasu ljubav CUVATE kao KAP vode na DLANU!

OBLIK TRI

Ukoliko je vas oblik brade ovalan, vi ste osoba koja je jako smela ali i jako borbena.Ulazite u vecinu poduhvata na samo sebi svojstven nacin i znate da mozete da se oslonite samo na ljude iz svoje porodice ukoliko se desi na nesto krene kako ne treba.

Oni su vasa sigurna luka i vase utociste od svih problema koji postoje.Ali u vasim vezama je skoro pa sve monotonija, i to osobama koje su vasi partneri veoma smeta jer iako mogu da se oslone na vas vi ste osoba koja je u vezi sa poslom.

Bitno vam je da imate par tih osoba oko sebe da su sa vama i niste drugo, sa prijateljima ste super zabavni, ali kada su partnerski odnosi u pitanju tu vec nailazite na veliki problem koji tesko mozete da prebrodite.

 

 

 

 OBLIK CETIRI

Ukololiko je vas oblik brade okrugao vi ste osoba koja je jako plasljiva i koja jako tesko sklapa i prijateljstva , a kamoli da se govori o ulasku u veze.Vama jako cesto se desava da je oslanjate na pogresne osobe i iz nekog razloga uvek pogresne i birate.

A onda se desi da vase srce bude ranjeno i vi patite te samim time ste i neko ko se jako tesko odluci ponovo na novu vezu.Ljudi prepoznaju neciju slabost i onda igraju na tu kartu ali samo na vama je da pokazte da sa vama nema manipulacije.

Pokazite da ste osoba koja je jaka i cvrsta pa ce se samim time i broj pogresnih oko vas smanjiti i mozete biti mirni po pitanju partnerskih odnosa koji vam i onako stoje na klimavim nogama.

 

 

 

Komentariši