STRELAC i JARAC – U svakoj TESKOJ situaciji oni su NAJJACI, u svakoj BORBI za SRECU oni su POBEDNICI, ova dva znaka nece odustati dok ne bude po NJIHOVOM, ovi znaci su NEPOBEDIVI, oni su VECITI POBEDNICI!

Postoje osobe koje prelako odustaju, postoje osobe koje moze da uplasi prva prepreka, pa upravo zbog toga olako odustaju, ipak sa druge strane postoje osobe koje su najjace kada je to najpotrebnije, postoje osobe koje uvek pobedjuju, koje ostvaruju uspehe, a upravo su takve osobe one koje su rodjene u znaku Strelca i Jarca…

Fotografija korisnika/ce Luca Tanismann.

 

STRELAC

 

Strelac – znak koji je resen da ostvari sto je vise moguce uspeha, znak koji ne zeli da odustane, znak koji ima veliko samopouzdanje i veru u sebe.

Osobe rodjene u znaku strelca nisu navikle ni na kakve poraze, mozda su nekada strelci bili porazeni u proslosti, ali i ti neki porazi u proslosti su ih samo dodatno motivisali, ti porazi su naucili strelce vaznu lekciju, a to je da nikada ne smeju odustati i da vise nikada ne smeju dozvoliti bilo kome da ih pobedi.

Osobe rodjene u znaku strelca su pune pozitivne energije, ona ih prosto ”gura”, ona im pomaze da prebrode sve, i da ostvare ono do cega im je stalo.

U svakoj teskoj situaciji strelci pokazuju odliku onih velikih ljudi, a to je da su strelci najjaci onda kada je najteze, ne dozovljavaju strelci bilo kakvim problemima da ih uplase, strelci ne osecaju strah, strelci uvek imaju veliko samopouzdanje koje im pomaze da ostvare ono sto zele.

Nastavak na sledecoj stranici…

Komentariši