STRELAC i JARAC – U svakoj TESKOJ situaciji oni su NAJJACI, u svakoj BORBI za SRECU oni su POBEDNICI, ova dva znaka nece odustati dok ne bude po NJIHOVOM, ovi znaci su NEPOBEDIVI, oni su VECITI POBEDNICI!

 

Osobe rodjene u znaku strelca zele sto je vise moguce uspeha, osobe rodjene u znaku strelca veoma cene i postuju one prilike za srecu koje im zivot pruza, a svaku tu priliku za srecu strelci su spremni da iskoristite, kod svake borbe za srecu strelci su uvek pobednici.

Osobe rodjene u znaku strelca uspevaju da pronadju resenje za svaki problem, osobe rodjene u znaku strelca uspevaju da pronadju nacin da rese bilo koju situaciju, osobe rodjene u znaku strelca su one koje nista ne moze pobediti, osobe rodjene u znaku strelca su nepobedive.

Nikada se nece promeniti strelci, uvek ce ostati isti, uvek ce se boriti za uspehe, osobe rodjene u znaku strelca su ”veciti pobednici”.

 

JARAC

 

Niko ne moze ubediti osobu rodjene u znaku jarca da odustane od necega, ma koliko da osobama rodjenim u znaku jarca neki cilj izgledao nemoguce i nerealno, osobe rodjene u znaku jarca nece odustati od njega, osobe rodjene u znaku jarca ce se boriti za ostvarenje tog cilja.

Nastavak na sledecoj stranici…

Komentariši