STRELAC i JARAC – U svakoj TESKOJ situaciji oni su NAJJACI, u svakoj BORBI za SRECU oni su POBEDNICI, ova dva znaka nece odustati dok ne bude po NJIHOVOM, ovi znaci su NEPOBEDIVI, oni su VECITI POBEDNICI!

 

Jednostavno tako su jarcovi navikli, osobe rodjene u znaku jarca su naivkle na borbu, na borbu za srecu, na borbu za uspehe, a osobe rodjene u znaku jarca u svakoj borbi prosto uvek pobedjuju.

Ono sto najvise pomaze jarcu jeste svakako njegova samouvernost, jarac ceni sebe, ceni svoje kvalitete, jarac zna koliko je sposoban, upravo ga sve to ”pokrece”, upravo zbog toga ostvaruje brojne ciljeve.

Jarac ne razmislja o zivotu, jarac svoj zivot zivi onako kako mu odgovara, sve sto zeli jarac da ucini on ce uciniti, ono sto zeli da ostvari on ce ostvariti, jarac prosto uziva u zivotu.

Ne dozovljavaju osobe rodjene u znaku jarca da budu pobedjene, jarac ce se truditi i boriti u svakoj situaciji da pobedi, jarac je navikao na pobede, a na neuspehe nije, pa upravo zbog toga uvek zeli da bude pobednik.

Osobe rodjene u znaku jarca uvek znaju sta zele, one se ne dvoume one znaju da cega im je stalo, osobe rodjene u znaku jarca su nepobedive, jarac je ”rodjeni pobednik”.

Komentariši