SVE SE PROMENILO: Gde su nestali pravi muškarci? Zašto su sve šmekeri bez pokrića?

Trude se tek toliko da se žene zainteresuju, možda dovoljno da uspostave neki vid emocionalne veze i ona pomisli da im je stalo. Trude se tek toliko da postoji dovoljno telefonske komunikacije i da budu bar malo zanimljivi. Trude se tek toliko da predigre ima dovoljno za njihov orgazam.

Ova ponašanja zbunjuju ulogu koju ima žena, ali i stvaraju sve više takvih muškaraca, koje nije briga ni za kog osim za njih same.
Nekada su postojale stvari koje su muškarci radili i one koje nisu. Tačka. Nije bilo sivog područja, nije bilo ničeg između. Postojala su nepisana pravila o tome kako muškarci treba da se ponašaju, i taj stav bio je njihov odraz, određivao ih je kao osobu. Mušakrci su bili odgovorni, i na njih smo mogli da računamo.
To je možda onaj najvažniji deo koji nedostaje danas – da možeš da računaš na muškarca.

Današnji mušakrci divlje trče kao srednjoškolci i nemaju nimalo osećaja za posledice svojih postupaka. Broj je njihova sigurnost, pa trče u čoporima ostavljajući iza sebe razočaranje, slomljena samopouzdanja i zbunjenost.
U većem su broju od gospode jer žene, nažalost, prihvataju ovakvo ponašanje.

Žene koje se žale na svoje muškarce ne žele da izađu iz takvih veza, nego pokušavaju da razumeju kako su se muškarci toliko promenili. Prigrlile su činjenicu da više nisu odani, iskreni i direktni. Da ne žele da se bore do kraja za nas!

Nastavak na sledecoj strani…

Komentariši