SVE SE PROMENILO: Gde su nestali pravi muškarci? Zašto su sve šmekeri bez pokrića?

Nekada su muškarci generalno bili svesni koliko vrede i da žene računaju na njih. Danas su takvi da su im žene frustrirane, osećaju ljutnju i gađenje s vremena na vreme. Takvi tipovi su kraljevi s pola mozga i pola ponašanja.
Oni se čine kao da su samouvereni i pristojni sa svojom dobro “upakovanim” ponašanjem. Možda statusni simboli odaju njihovo bogatstvo, ali zapravo su emotivno u bankrotu.
Tvrde da su alfa mužjaci, ali, osim za sebe, nemaju za koga da zarada niti koga da osiguraju. Da ne spominjemo činjenicu kako prave vođe ne moraju da tvrde da su vođe, oni to jednostavno jesu.
Feminizam se definiše kao jednakonst prava žena s pravima muškaraca na svim područjima. Ali tolike žene su tu poruku preokrenule i umesto jednakosti, pokušavaju da zamene uloge muškarca. Ovo postaje teško i za muškarce koji ne mogu da nađu svoje nove uloge. Oni slušaju podeljena mišljenja oko toga šta bi pravi muškarci trebalo, a šta ne bi trebalo da rade.

Čuju da je biti kavaljer stvar prošlosti i da muškarci ne znaju kako se tretira žena. S druge strane čuju žene koje tvrde da im ne treba muškarca koji će im otvarati vrata i plaćati večeru, jer one to mogu same.

U ovoj podeli jasno je da ne znaš da li je dobro biti džentlmen ili ne, a gore pomenuti “šmeker bez pokrića” pridonose negativnom pogledu žena na muškarce.

Ako je muškarac kavaljer ima skrivene namere da odvuče ženu u krevet. Ali ako nije, onda je “burazer” koji je ionako nije vredan.

Nastavak na sledecoj strani…

Komentariši