“Sve što želim jeste da se dobro udam. To je osnovna potreba svake žene”

Ako bi bile iskrene pred svetom i pred samom sobom, sve bismo redom rekle da želimo da se dobro udamo. To je osnovna potreba većine žena, koliko god da nas je emancipacija promenila i donela nove šanse, izazove i mogućnosti. Udaja i dalje ostaje prioritet, čak i kada se svim silama trudimo da pokažemo da nije tako.

Možda ste uspešne i lepe, i zdrave i prave, okružene dobrim prijateljima, možda uživate u lepom stanu, ukusnoj hrani, trendi garderobi, zabavnom životu, ali priznajte – golica li vas iznutra osećaj da vam fali muškarac? Dobar muškarac. Muškarac koji će raditi stvari za vas. Biti rame za plakanje. Imati uvek pun džep komplimenata. Kupiti šta vam nedostaje. Misliti da ste najlepša na svetu. Koji će imati inicijativu. Pored kog možda nećete morati da radite ako to ne želite. Pored koga ćete moći da budete domaćica, ako vam je to ćef.

Mene ne napušta taj osećaj već godinama. I ne nalazim takvog. Zapravo, ni sličnog. Ipak, prilično sam sigurna da će se pojaviti. Tražim mnogo, ali i nudim mnogo zauzvrat. Sebe smatram ženom velikog srca (i velike lepote, da ne izigravam skromnost uzalud).

Nastavak na sledecoj strani…

Komentariši