Tajne vaših najbližih: Ovnu ne smijete ništa nametnuti, Djevicu ne tjerajte da previše radi!

Ako je vaš partner/dijete VAGA

Održavat će dobre odnose sa svima, bit će sposoban prevladati i najteže trenutke uz osmijeh i obazrivo. Vaga, kojom vlada Venera, voli sve što je lijepo, harmonično, uravnoteženo i iz dna duše mrzi vulgarnost bilo koje vrste. Zbog toga vodite računa kada govorite, nemojte dopustiti da vam izleti neka ružna riječ.

Vage ne podnosi nepravdu ni u kakvom obliku. Budite uvijek otvoreni u odnosu sa svojim partnerom rođenim u tom znaku kako ne biste doživjeli da na vama dokazuje svoj osjećaj pravednosti.

Iako djeluje kao da nije zainteresirana za ono što se događa oko nje, Vaga se samo vješto prikriva. Nemojte se iznenaditi ako se vaš partner, miran kao janje, odjednom pretvori u razjarenu zvijer ukoliko je nešto izazove. Također, Vage su ljubomorne, iako to vješto skrivaju.

Kada vaše dijete rođeno u znaku Vage uđe u pubertet, morate imati beskrajno strpljenje. Iako je dotad bilo mirno i ljubazno, dijete odjednom može postati čangrizavo, kritizirati sve oko sebe i stalno gunđati. Ako se to dogodi, trebate ga pažljivo usmjeravati, koristeći istovremeno ljubav i strogost.

Ako je vaš partner/dijete ŠKORPION

Nikad nemojte javno posumnjati u njegove sposobnosti, bilo da su stvarne ili zamišljene. Pred strancima nemojte kritizirati svojeg partnera Škorpiona, ni ozbiljno ni u šali! Jer iza njegove prividne nezainteresiranosti i naizgled ravnodušnog stava prema svemu što se događa u obitelji, krije se snažan temperament i osjećajna, ponosita priroda.

No vi sve to morate otkriti i njegovati, pa ćete živjeti u potpunoj harmoniji s divnom ali opasnom i pomalo teškom osobom, koja zna itekako dobro osvojiti srce i dušu onoga za koga smatra da je vrijedan njene dragocjene pažnje. Ove karakterne osobine Škorpion duguje Plutonu, koji mu je podario bogatu ali kompliciranu ličnost.

Kad dijete rođeno u znaku Škorpiona dođe u pubertet, uopće ga neće zanimati što vi o nečemu mislite ili kako postupate. Ako ga i natjerate na nešto, to će biti uz toliko napora da će vam prisjesti. No to su jako senzibilne osobe, pa treba igrati na tu kartu. Pokušajte se suzdržati, ne gubite živce i hladnokrvnost ni u najtežim sukobima.

Uvijek pokušavajte otvoreno razgovarati. Koliko god dijete u početku odbijalo takav način, na kraju će se otvoriti pred iskrenom navalom vaše pažnje i ljubavi. Sjetite se svoje mladosti i onoga što ste voljeli kod svojih roditelja, a što niste, pa se na taj način još više približite djetetu.

nastavak na sledecoj stranici…

Komentariši