Tajne vaših najbližih: Ovnu ne smijete ništa nametnuti, Djevicu ne tjerajte da previše radi!

Ako je vaš partner/dijete STRIJELAC

Znalci kažu da imate sreću, jer ćete provesti život uz osobu koja je uvijek dobro raspoložena, a uz to se uvijek i u svemu snalazi i prlagođava. Strijelci vole pomagati i drugima pružati zadovoljstvo, ali nemojte to zlorabiti jer ćete u tom slučaju loše proći! Iako je Strijelac obično ljubazan i plemenit, ako ga uvrijedite, makar i u šali, može reagirati grubo, čak i brutalno.

Strijelci imaju jako razvijen ukus i važno im je kako voljena osoba izgleda i kako se odijeva. Nemojte ga odgovarati od njegovih hobija. On voli i kazalište, i koncerte, i izložbe i sve druge kulturne manifestacije.

Strijelac može biti nevjeran, ali najčešće samo u mašti. On je veliki sanjar, ali se voli hvaliti svojim uspjesima. Ukoliko i dođe do nekog “izleta” izvan vaše veze, budite mirni i nemojte reagirati – to će ga brzo proći.

Dijete rođeno u znaku Strijelca ne pravi velike probleme čak ni kada stigne do puberteta. Obično ima manju krizu između 12 i 13 godina, ali to može biti tek povremena nervoza i želja za većom samostalnošću.

Ovo dijete je puno ideala koje ne treba rušiti. Čak i ako priča stvari koje nemaju veze s istinom, ono ne laže! To je samo način na koji ih vidi. Ni slučajno nemojte odati tajnu koje vam je povjerio, nikada vam to ne bi oprostilo. Ako ste slučajno i vi rođeni u istom znaku, tim bolje, razumjet ćete svoje dijete savršeno, jer ovaj znak cijelog života sačuva nešto djetinje u sebi.

Ako je vaš partner/dijete JARAC

Znajte da postoji jedna tema u koju ne smijete dirnuti ni slučajno, a to je njegov ugled. Nikome, pa ni vama, neće dopustiti da posumnjate u njegovo poštenje i lojalnost. Vrlo je ambiciozan i sposoban vlastitim snagama dosegnuti vrhunac u svemu čega se prihvati.

Jarac je vrlo vrijedan i radišan. Zato nemojte ni pokušavati ponuditi mu pomoć utjecajnih prijatelja, jer će u tome vidjeti vaše nepovjerenje i sumnju u njegove sposobnosti. Budite sigurni da će postići ono što želi, jer je njegov zaštitnik Saturn. Zato ne kritizirajte njegovu tvrdoglavost i upornost -to su, u stvari, njegove najbolje osobine. Iako imate najbolje namjere, on vas zbog toga može optužiti za nerazumijevanje. Pokušajte uvijek biti na njegovoj strani, čak i kad vam se čini pogrešna. Jarac će sve pružiti voljenom biću i obitelji, ali ipak budite oprezni s novcem.

Dijete rođeno u znaku Jarca je ozbiljno i odgovorno od prvog dana života. Ne pravi velike probleme, a kada dođe u pubertet, njegova okolina neće primijetiti nikakve promjene. Ono voli red i poslušno je, pa zbog toga poštuje roditelje i starije.

Međutim, Jarci ne vole da se s njima postupa kao s djecom, čak i kada to jesu. Vole imati obveze i dobro je da im to omogućite. Većinu problema ova djeca rješavaju sama i vrlo rano počinju se zatvarati u svoju sobu, gdje traže mir i samoću. Morate imati razumijevanja prema ovim željama, jer proizlaze iz dubine duše.

nastavak na sledecoj stranici…

Komentariši