Tajne vaših najbližih: Ovnu ne smijete ništa nametnuti, Djevicu ne tjerajte da previše radi!

Ako je vaš partner/dijete VODENJAK

Teško ćete se uz njega odmoriti, jer je stalno u pokretu, dinamičan je i voli promjene. Nemojte kritizirati njegovo suprostavljanje društvu jer ga je planet Uran, koji vlada Vodenjakom, učinio buntovnikom. Vodenjak brani svoj stav i svoju slobodu, buni se protiv pravila koje društvo nameće, a on ne podnosi. Znajte da se može okrenuti i protiv vas ako pomisli da ga gušite ili sprječavate u ostvarivanju ideja.

Brak za Vodenjaka predstavlja vrhunac pokazivanja osjećaja. Budite zadovoljni ako ste se uspjeli vezati za takvu osobu. Ne morate se uvijek složiti sa svim njegovim idejama, ali možete uvijek biti “neutralni”, pa ćete izbjeći sukobe. Ako ipak dođe do nesporazuma i svađe, znajte da kod Vodenjaka to traje dugo. Zato je najbolje da popustite, a kad prođe prvi bijes, osobe ovog znaka su spremne priznati grešku i od vas zatražiti savjet.

Inače veselo i živahno, dijete rođeno u znaku Vodenjaka može postati zamišljeno i tužno u pubertetu. Kao da ga ništa ne zanima. Morate se mnogo truditi da ga izvučete iz apatije.

Poneseni iznenadnom velikodušnošću, mali Vodenjaci mogu sve svoje stvari i knjige pokloniti prijateljima! Često traže novac za razne nepotrebne stvari. Protiv toga se možete boriti samo na jedan način – odredite djetetu džeparac i nemojte mu davati ni lipu preko toga. Tako će se naučiti cijeniti ono što dobije.

Ako je vaš partner/dijete RIBA

Rođeni pod utjecajem Neptuna, ljudi ovoga znaka su ponekad previše osjetljivi. Zbog ove osobine, u odnosima s Ribama je potrebno mnogo pažnje i razumijevanja. Njezina je duša ranjiva, a kritike je jako uznemire, čak i kada su dobronamjerne.

Ribe su bojažljive i nesigurne, iako često ne djeluju tako. Iskrene su, ali se jako naljute ako neko posumnja u njih. Intuicija im je razvijena i plemeniti su, pomažu svima koji to od njih zatraže.

Da biste izbjegli bijes Ribe i nesporazume s njom, pokušajte joj vratiti samopouzdanje svojim ponašanjem. To ćete postići najlakše ako ističete sve njezine uspjehe i zasluge. Izbjegavajte glasne svađe, povišen glas i teške riječi – Ribe to ne podnose. Kao nagradu ćete dobiti nježnu i privrženu ljubav punu mašte i iznenađenja, te razumijevanje i ispunjenje vaših najskrivenijih želja.

Dijete rođeno u znaku Ribe sačuvat će svoj nježan i blag karakter čitavog života. U kritičnim godinama će možda više bježati u svijet mašte, čitati knjige i udaljiti se od obitelji i prijatelja. Nemojte brinuti zbog toga, već mu stvorite toplu atmosferu punu ljubavi i pažnje. Svojom intuicijom i senzibilnošću ono će shvatiti da nešto nije u redu i pokušat će to ispraviti. Ribe su previše kritične prema sebi i sklone su se podcjenjivati. Ukoliko s njima postupate pažljivo i strpljivo, prebrodit će krizu i postat će vam vjeran partner.

Izvor: altertv.org

Komentariši