TEBI NEDOSTAJE LJUBAV… TEBI NEDOSTAJE HRABROST DA VOLIS JER NIJE TO ZA SLABICE!

Da, to je ocigledno.Ti jesi neko kome je ljubav potrebna sada kao sto je nekome potrebna ljubav da bi disao. Tebi je potrebna ljubav kao nesto najpotrebnije. Ali ti nemasa hrabrosti da je prigrlis, ti nemas hrabrosti da je uzmes sebi.

I da…Nije ljubav namenjena onima koji se za nju ne bore, ona nije namenjena za one koji radije sede negde u uglu i broje godine koje polako prolaze. Za ljubav je potrebna hrabrost.Za ljubav je potrebno da vas neko voli. Ali i da vi volite.

Kako vreme odmice, sve vise smo sigurni da postoji neka cudna sila koja nas sprecava i to vrlo cesto da volimo. Posttoji neka sila koja nam i ne dozvoljava da budemo sa onima koje volimo i to sve zato sto neko nema hrabrsoti,

Sto se treba suociti sa izazovima.Sto treba stati ispred svih i braniti osobu koju volis kao da ti je najvaznija na svetu.I kako treba da bude.Ne sme da postoji ni jedan jedini razlog da se od ljubavi boji.

Ne sme da postoji razlog da je se otvoreno odricete , sam zato sto ste pomislili kako tu vam nije mesto, kako ce vas mozda zaboleti i necete moci da prezivite bol.Ali verujte ne postoji bol koji se ne moze prezieti niti patnja koja se ne moze podneti.

Ali ne sme se ni ljubavi odricati samo zbog pretpostavki da ce biti tesko , a ni sami niste sigurni sta ce i kako biti.Pustite srce i dajte mu da voli.Pustite isecanja da se rasplamsaju..ne ostavljajte svoje srce samo samo zato sto vi nemate hrabrosti.

 

 

 

Nastavak na sledecoj strani…

Komentariši