TI SI MU DJEVOJKA SAMO ZA UTJEHU: Ako ti muškarac ovo govori, druga mu je u srcu.

“Takmiči” se sa njom

Pojedini muškarci to rade kada žele da vrate bivšu devojku – započinju sa njom nezvanično takmičenje ko će se bolje pokazati u novoj vezi, a to je utakmica u kojoj ne želite da pobedite. Zapravo je prilično ponižavajuće ako se oko vas trudi samo da bi bivšoj pokazao koliko dobar može da bude.

Znate o njoj više nego što treba

Ako vam je već ispričao koja je njena omiljena serija, šta najviše voli da jede… ili vam kaže kako nešto radite bolje ili lošije od nje – znak je da vas upoređuje sa njom.

Čuva njene poklone

Terapeut dr Grir kaže da ljudi često čuvaju sitnice koje ih posećaju na lepe momente iz prošle veze, tako da to nije uvek znak da nije preboleo bivšu, ali može da bude. Ako sumnjate da je to u pitanju, razgovarajgte sa njim i otvoreno mu postavite pitanje zbog čega čuva te uspomene, savetuje ona.

I dalje je blizak sa njenim prijateljima/porodicom

Ako je on i dalje blizak sa njenom porodicom i prijateljima, iako sa bivšom nije u dobrim odnosima, verovatno se potajno nada da će na taj način održati kontakt sa njom.

– Ipak, postoji i mala mogućnost da jednostavno voli te ljude i da se zaista sprijateljio sa njima. Trebalo bi da razgovarate sa njim o tome, pre nego što to preraste u veći problem – savetuje dr Grir.

(dnevno.rs)

 

Magic-whispirer.info

Schreibe einen Kommentar