Nedjelja, Decembar 11, 2016
Tranzitni Merkur konjukcija Saturn (do 27. studenog): “Punoća tišine”

Tranzitni Merkur konjukcija Saturn (do 27. studenog): “Punoća tišine”

0
64

Htjedoh napisati nešto vezano za tranzitnog Merkura u Strijelcu, ali riječi nikako da izađu, inspiracije nema, koliko god se trudila… Naime, Merkur je trenutno u Strijelcu i približava se Saturnu.

Planet Saturn je taj koji blokira, koji svaki put, kad nešto poželim napisati, zastane i stavlja nas na razmišljanje – “Je li to dovoljno dobro. Možda da promisliš još malo. Možda ipak nije potrebno reći, možda je bolje šutjeti?”

Tako da ako u ovom periodu imate potrebu utonuti u tišinu, znajte da je to sasvim uredu. Ako imate potrebu o svemu dobro razmisliti, znajte da je sad idealno vrijeme zato. Ako vam i nije do druženja, i to je sasvim uredu.

Kako se Merkur približava Saturnu, sve više razmišljamo o svim preprekama koje je život postavio pred nas. Možda bi i nešto željeli reći, ali nekako ipak odabiremo šutjeti, barem za sada… Privlačit će vas samoća i tišina.

Merkur i Saturn zajedno daju nam jednu ozbiljnost. Iako se Merkur trenutno nalazi u prilično veselom znaku Strijelca, u ovoj je kombinaciji Saturn ipak jači. On nas podsjeća da smo prvo odrasle osobe u ozbiljnom svijetu, i da se trebamo baviti ozbiljnim stvarima.

Nastavak na sledecoj strani…

Nema komentara

Komentiraj

error: sadržaj je zaštićen !!