U biti, ljudi rodjeni u ovom znaku ne mogu onako ljudski da vole. Ali da poštuju i cene – da i to najviše od svih znakova

0
4713

Vaga je znak u kojem Sunce zalazi, u kom se sve lagano stišava i smiruje. Zodijački znak iz kojeg izbija smiraj dana i zalazak Sunca, jedna veoma mirna energija. Vage su same po sebi naizgled mirne, a bije ih glas da su neodlučne i da se večito premišljaju. To je istina, jer svi znamo da večito nesto vagaju, ali onaj tas koji je teži, tačnije gde oni sami imaju više koristi, uvek prevagne. Dugo se oni razmišljaju, jer im je u biti da budu pravdeni.

Videćete savršeno obučenog muskarca Vagu. Ne mora to da bude fensi garderoba, ali ukusa ili umetničke crte mora biti. Muškarac koji je sav ulickan ili, naprotiv, puštene brade i brkova. Prepoznaćete ga po najfinijim manirima, mirnom i umiljatom glasu, ma kakvog statusa bio.

Čovek kojem je Sunce podarilo finoću, mirnoću, uklopivši sve to u jedan veoma prijatan izgled i, nertko, veoma lepe crte lica. Harmonija isijava iz njihovog spoljašnjeg izgleda, a vrlo često su u dubini jako haotični, neodlučni i uznemireni.

Nastavak na sledecoj strani…

Nema komentara

Komentiraj