U vezi ste. Astro savjeti kako očuvati vezu sa svakim horoskopskim znakom da ljubav traje vječno.

0
2242

Za parove – kako očuvati vezu

Horoskop OVAN (21.03. – 20.04.)
Ovnovi su vrlo uzbudljivi partneri. S njima je pravi užitak biti u vezi jer vam neće biti nikad dosadno. Problem može biti to što partneri ne mogu pratiti njihov ritam. Baš zbog toga oni će promijeniti više od prosjeka partnera dok ne pronađu svoju posebnu osobu. S druge strane problem s ovnovima je što na manju svađu prelaze u nove avanture i nemaju se volje truditi oko partnera. Često donose impulzivne odluke, pa ovna nikad nemojte ucjenjivati prekidom.

Ovan neće s vama igrati igre i igrice, pa ga pažljivo slušajte, jer obično govori ono što misli. Oni su previše nestrpljivi za bilo kakvo nadmudrivanje. On cijeni izravne informacije.

U njihovoj prirodi je agresivnost, jer se lako i uzbude i uzrujaju. S druge strane spremni su svim silama štititi svoga partnera, nevažno koliko se teško činilo. Ipak, nemojte olako trpjeti njihove ispade jer će vas brzo ostaviti. Oni ne žele slabe partnere, nego jake s kojima se mogu ravnopravno nositi. Najbolje funkcioniraju u vezi gdje su partneri ravnopravni i gdje nema dominacije.

Nastavak na sledecoj strani…

Nema komentara

Komentiraj