Nedjelja, Decembar 4, 2016
Utjecaj mladog Mjeseca u Strijelcu/kvadrat Neptun u Ribama do 3.12.: Očekujte ovo...

Utjecaj mladog Mjeseca u Strijelcu/kvadrat Neptun u Ribama do 3.12.: Očekujte ovo popodne od 15-18 h!

0
3294

Velika očekivanja, idealiziranja i iluzije donosi Mlad Mjesec u Strijelcu, koji je počeo 29.11. u 13:19 sati na 7. stupnju ovog znaka. Dobro je sada vizualizirati sve ono što želite da vam se događa u narednih 29 dana, odnosno do sljedećeg mladog Mjeseca, koji će zasjati 29. prosinca u znaku Jarca.

Sada je potrebno “posijati” svoje planove i želje, kroz maštu u glavi ili napraviti plan na papiru. Dobro je da za to sada postoji nadahnuće, optimizam i pozitivne zamisli, ali da bi se one mogle ostvariti, neophodno je da u te želje i bezuvjetno vjerujete.

Ako imate sumnje i nedoumice oko toga što biste sada trebali učiniti i kojim putem krenuti, to može dovesti do izgubljenosti i promašaja. Zato, jačajte vjeru, i iskoristite pozitivne utjecaje Jupitera u Vagi, koji je u sekstilu sa Saturnom u Strijelcu i pomaže doći do cilja kroz suradnju, diplomaciju, usklađivanje, i naravno putem istine i pravde.

Strijelac je promjenjiv, vatreni znak, koji donosi kretanje, aktivnost, povećanu dinamiku, putovanja, sport, te traži određeni fokus, pa je dobro da takvi budete u ostvarivanju svojih planova. Mlad je Mjesec u Strijelcu posebno dobar za promjene vezane za nova putovanja i saznanja, nove horizonte, te za promjene na intelektualnom i duhovnom planu, i one vezane za etiku, moral.

Entuzijazam i optimizam, kao i velik žar, bit će sada prisutni, i mogu voditi ka ostvarenju velikih ciljeva i ideala. Ali i tendencija ka megalomanskim težnjama česta je za trajanja mladog Mjeseca u Strijelcu. No, ovoga puta to je umanjeno Jupiterom u drugoj dekadi Vage, koji će donijeti umjerenije težnje i to one vezane za druge osobe, a dobro je da se težnje sada odnose na neko zajedničko ostvarenje, druženje, zajednička putovanja, ili spremanja ispita uz pomoć drugih.

Nastavak na sledecoj strani…

Nema komentara

Komentiraj

error: sadržaj je zaštićen !!