VAGA i SKORPIJA. Znaju koliko VREDE i koje KVALITETE poseduju. SIGURNI u sebe i u SVOJE uspehe . Oni su NAJJACI onda kada drugi PADAJU!

VAGA i SKORPIJA 

Ova dva znaka horoskopa su definitivno znakovi horoskopa koji znaju koliko vrede i koliko im je vazno da sve sto rade bude na neki nacin priznato i poznato.

Oni imaju jako dobro pamcenje i znaju koliko su kome pomogli i koliko ocekuju da im se u nekom trenutku vrati.Ali ako nesto kod njih dominira to je osecaj pravde i poverenja.

Oni su znaci koje nije lako privoleti sebi, ali su i  oni koji znaju da ukoliko nesto nije kako treba da to odmah i prepoznaju. u svojim sredinama oni su jako cenjeni i ugledni, pa samim time jako i drze do svog ugleda .

Vagama nije lako da se odluce sta ce i kako ce dalje poslovati ali definitivno kada udju u nesto oni nece izaci niti napustiti. Ostace do samog kraja pa kako mu bude.

Nije neko ko ce odustati na serdini, pa cak i kada svi drugi oko njega odustanu Vaga ce uporno ici napred.Pa makar isla i glavom kroz zid. Oni su jako uporni.Idu napred i kada je najteze.

Oni se ne predaju lako i sa njima je svaka sansa dobitna.I kada je neko na ivici da odustane, oni ga uhvate za ruku i povuku ga napred.Oni nece pustiti da njima draga osoba ima neki problem , a da mu oni ne pomognu i da im se ne nadju.

Znaju kako je kad nema ko da pomogne i zato oni nece biti isti kao i svi drugi.

 

 

Nastavak na sledecoj strani…

Komentariši