VAGA i SKORPIJA. Znaju koliko VREDE i koje KVALITETE poseduju. SIGURNI u sebe i u SVOJE uspehe . Oni su NAJJACI onda kada drugi PADAJU!

Skorpije su osobe u koje mozete imati potpuno i apsolutno poverenje.Oni znaju da kada im neko nesto poveri da cuvaju tu tajnu, ali i da je nikada nikome ne izgovore. Sa njima je lako ukoliko ste dobrocudni i posteni.

Oni svoju dobrotu pokazuju na svakom koraku i nece dopustiti da se vi na bilo koji nacin patite i da nemate a da oni imaju. To je za njih ne dopustivo i uradice sve samo da vi budete srecni i zadovoljni i da i vama kao i njima bude podjednako dobro.

Oni poseduju sve kvalitete  koje mozete da zamislite i koji mogu da odredjuju jednu osobu u njenom najboljem svetlu.Osoba u znaku Skorpije ima svoj tempo po kojem radi i sve sto je osmislila ona i ispunjava. Ali ova osoba zna da sve to okrene u svoju korist.

Uporni ali i jako izdrzljivi. Snazni ali i veoma posteni. Oni su osobe koje nece nista sto znaju o vama iskoristiti protiv vas i nikada nece prebaciti vama za nesto sto ste uradili, a rekli ste im u poverenju.

Skorpije su jako odane i jako verne. I kako je sa voljenom osobom, one su takve i sa porodicom, sa prijateljima i sa svima koji je znaju i koji je poznaju.

One sve sto mogu rade za opste dobro i za opstu dobrobit svih. I kada vi padate oni nece odustati. I kada je najteze oni ce ici dalje. i kada je tesko oni ce izaci kao pobednici iz svake situacije .

Oni su posteni, vredni, radni, iskreni, samokriticni, ali i jako samopouzdani i tacno znaju sta hoce a sta nece.

 

 

 

Komentariši