Veliki ljubavni horoskop do 27. novembra: Dva znaka čeka nagli raskid, Strelca opsedaju udvarači!

Šta su vam zvezde pripremile na polju ljubavi do 27. novembra – kakvi nas to zapleti i peripetije očekuju u danima pred nama? Neka nam horoskop otkrije! 

OVAN

Emotivni zanos i pojačana strast vas navodi na aktivnu ulogu u različitim situacijama. Potrudite se da kontrolišite svoju impulsivnu prirodu. Osećate veliki emotivni zanos, ali vam nedostaje dobra prilika da izrazite svoje namere. Svoja osećanja ne možete da podvedete pod neka razumna merila, ali to vam neće smetati da ostvarite svoje ljubavne namere. Vaše ponašanje na najbolji način odslikava ljubavno zadovoljstvo ili raspoloženje koje osećate u nečijem prisustvu. Važno je da sledite svoj unutrašnji glas ili instinkt. Prija vam nečija pažnja i postupci koji vas inspirišu na nova emotivna maštanja. Tanka je granica spajanja ili razdvajanja u ljubavnom odnosu, ne možete da ostanete mirni dok ne zakoračite u jednom pravcu. Sačuvajte dobro raspoloženje, bez obzira na emotivni ritam i trenutni ishod.

SUGESTIJA: Vaši srećni dani za ljubavne susrete, kao i za neke prijatne događaje su: 16, 19, 20, 21, 22, 23, 25, 26, 28. i 29. novembar. Prijatni susreti i skladni ljubavni odnosi vas očekuju sa: Blizancima, Vagom, Strelcem, Rakom, Devicom, Ribama, Vodolijom i Lavom. Budite oprezniji: 17, 18, 24, 27. i 30. novembra. Izbegavajte konflikte sa: Bikom, Ovnom, Škorpionom i Jarcem.

Nastavak na sledecoj strani…

Komentariši