Venera u Strijelcu (18.10. – 12.11.): Vrijeme ljubavnih zanosa i zabluda – posebno za ove znakove!

0
5446

Venera, planet ljubavi i novca, 18. listopada, ulazi u Strijelca, znak putovanja i kontakata sa strancima, u kojem ostaje do 12. studenog

Harmoničan aspekt s Jupiterom, simbolom prosperiteta i novca, ovaj tjedan povoljno utječe na financije, naročito ako vam je posao povezan s putovanjima.

S druge strane, izazovan aspekt s Neptunom, planetom ljubavnog zanosa i zabluda, upozorava na moguću buru na emotivnom planu, što će najviše osjetiti Bikovi, Vage, Strijelci i Ribe. Budući da Venera simbolizira novac, a Neptun prijevaru, trebalo bi biti oprezniji ukoliko nekome dajete novac na zajam, jer se može desiti da ga više nikada ne vidite.

Venera simbolizira ono što volimo i u čemu uživamo, utječe na našu moć zavođenja, društvenost, ali i apetit, na što opominje aspekt s Jupiterom.

Upravlja grlom i krajnicima, osjetilom okusa, štitnjačom, jajnicima, hormonima, grudima, venama. Utjecaj ove planete naglašen je u Biku, Vagi i Ribama, a slab u Škorpionu, Ovnu i Djevici.

OVAN (20.3. – 19.4.)

Osoba koju poznajete preko posla želi vam dati do znanja što osjeća prema vama. Moguć ulazak u tajnu ili paralelnu vezu s osobom koja često putuje zbog posla.

Nastavak na sledecoj strani…

Nema komentara

Komentiraj