Venera u zagrljaju s Jupiterom, jedinstven aspekt – Poljubac ljubavi i dobrote, blagoslov!

Nekima će to donijeti danas, ako su otvoreni za dobivanje, a neki će davati više nego uobičajeno, te širiti radost i ljubav oko sebe.

Venera i Jupiter na društvenom planu utječe na skup ljudi, koji su u nekom lijepom ambijentu, a donosi i više susreta, druženja, ili neke proslave, posebno što je i Mars u Vagi, koji je u sekstilu s Merkurom, te ima razmjene, razgovara o temama koje su podignute na neki drugi nivo, ne prizemne, već više obojene duhovnošću ili višim znanjem.

Dogovori i kupovine su mogući, nečeg velikog ili skupog, jer Venera i Jupiter u Škorpionu su vezani za bogatstvo. Nekima ovaj tranzit donosi i bogatstvo, posebno ako vam je ova konjukcija u 2. ili 8, ili 4. kući.

 

Nekima će od vas donijeti možda više uživanja i zadovoljstva na tjelesnom planu, a drugima na emotivnom, ako vam je recimo podznak u Raku ili Lavu.

Kako god bilo kod vas, jednom godišnje je Venera u konjukciji s Jupiterom, a u Škorpionu svakih 12 ili 13 godina, te treba ovaj aspekt iskoristiti na najbolji mogući način jer je rijetkost i može donijeti dobro – osjećanje ljubavi, radosti, zadovoljstva i uspjeha!

Svetlana Milenković-Filipović

ATMA.HR

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *