Za svaku tvoju suzu, komad srca joj se otkinuo: Ovih 10 stvari majke nikad neće reći deci!

Gledala vas je dok spavate

Bilo je noći kada je ona bila budna do 3 ujutro i molila se da konačno zaspite. Jedva je držala otvorene oči dok vam je pevala uspavanku. Kad ste konačno zaspali, sav njen umor je nestao i više joj se ne spava. Samo joj se gleda vaše savršeno, nežno, malo lice i oseća više ljubavi nego što je mislila da na svetu postoji, piše BrightSide.com.

Nosila vas je duže od 9 meseci

Morala je. Pa je to i uradila. Naučila je da vas nosi dok čisti. Naučila je da vas drži dok jede, dok spava, dok spavate. To je ponekad bio jedini način. Ruke su joj bile umorne, leđa su je bolela, ali vas je držala i tom ukočenom rukom, jer je želela da vam bude blizu. Mazila vas je, volela, ljubila, igrala se s vama. Osećali ste sigurnost u njenim rukama. Bili ste srećni u njenim rukama. Znali ste da ste voljeni u njenim rukama – i zato vas je nosila, dokle god vam je to bilo potrebno.

 

Za svaku vašu suzu srce joj se slomilo

Nije bilo tužnog zvuka kao kad ste vi plakali ili ogromnih suza koje su se kotrljale niz vaše lice. Učinila je sve što je u njenoj moći da zaustavi vaš plač, a kada nije mogla, srce joj se raspalo na milion delova.

Nastavak na sledecoj strani…

Komentariši