ŽELIM STAROMODNU LJUBAV! Ne treba mi status veze na Facebook-u, već iskrenost, romantika i pažnja

Želim da kasnije idemo u šetnju, jer je večera prošla jako dobro. Želim da hodam pod uličnim svetlima, smejem se i osećam se punom nade. Želim da me odveze kući i otprati do ulaznih vrata. Želim da osetim onu nervozu i uzbuđenje oko toga hoće li me možda poljubiti pre odlaska, ili ćemo neočekivano provesti noć zajedno i odmah se ubaciti u veću brzinu.

ljubav

Ali više od svega ovoga, želim da stvarno kaže ono što misli kad me doveze. Želim da bude iskren povodom toga da li mu je bilo zabavno i želim da stvarno i misli to ako kaže da će me nazvati ili da ćemo se videti ponovo.

Ne želim danima da čekam i da se nadam da će mi poslati sms poruku ili napisati o meni nešto na društvenim mrežama. Želim da me nazove; želim da čujem njegov glas. Ne želim igrice, ne želim pravila, želim iskrenost i želim da bude direktan sa mnom.

Ako sve prođe dobro i on se javi, želim staromodnu ljubav. Želim da dođe i iznenadi me cvećem i želim da mi pridrži vrata jer se to tako radi. Ne želim puno poklona, ne treba mi status veze na Facebooku, samo želim nekog direktnog i iskrenog. Nekog zbog kog se neću preispitivati voli li me i želi li biti sa mnom.

nastavak na sledecoj stranici….