ŽENE ZODIJAKA KAO PARTNERKE: Jarca zanimaju samo duge veze, Biku je spavaća soba carstvo, Devica čini sve da ugodi svojoj jačoj polovini

0
1957

Kada je reč o ljubavi i o ponašanju u vezi, o tome možda bolje govori položaj Meseca i Venere, kao i njihovi međusobni aspekti, a ne samo položaj Sunčevog znaka u trenutku vašeg rođenja. Ali, ako generalizujemo, evo šta vaš horoskopski znak (položaj Sunca) govori o tome kakva ste partnerka.

Vatreni znaci ponekad mogu biti sebični i previše usredsređeni na sebe, dok je vodenim znacima teško da shvate da drugi nemaju istu dubinu osećanja. Zato vodeni znaci treba više da porade na verbalnoj komunikaciji, piše Ženski magazin.

Predstavnice zemljanih znakova su stabilne i verne, osobe na koje se partner uvek može osloniti, dok vazdušni znaci ponekad zanemaruju partnera zbog društva i svoju emotivnu stranu u korist racionalne.

Ovan

Ovnovi su strastveni i njima je jako važan fizički (seksualni) aspekt veze. Oni su po svojoj prirodi pokretači. Veoma lako umeju da pokrenu partnera na akciju, i to sve kako bi ih podržao da bi ispunili njihove ciljeve. Mane su im što su ponekad samovoljni i što vole sve da rade na svoju ruku. Moraju da nauče šta znači kompromis.

 

nastavak na sledecoj stranici…

 

Nema komentara

Komentiraj