Ženska karta strasti: Pročitaj svoj znak i doznaj kakva si osoba

0
4353

Jedan od najzanimljivijih segmenata horoskopa, prije zdravlja i utjecaja na poslovnu budućnost, bez sumnje je je onaj koji opisuje ponašanje u vezi i odnos prema ljubavi. Nakon što smo saznali kakvi su muškarci u svijetu romantike, donosimo i ženske astrološke osobine u ljubavi

Ovan
Prići joj nije lako, jer ona ne želi biti izabrana i to vrlo otvoreno stavlja do znanja, ona je ta koja bira partnera, koja odlučuje i njena mora biti zadnja. Istina je da voli pozirati, ima svoje kaprice i ponekad postavlja zahtjeve koje ni sama nikad ne bi ispunila. Ipak, omiljena je kod suprotnog spola jer je ona poput magneta koje privlači.

Bik
Pripadnice ovog znaka vrlo su ženstvene. Vole biti mažene i pažene, a najviše padaju na muškarce s kojima se osjećaju voljeno i lijepo. Za žene Bikove klišeji ne postoje te je svako iznenađenje i znak pažnje u njezinim očima veliki plus. One čeznu za stabilnošću i ljubavi i nisu sklone nevjeri, ali to isto očekuju i od partnera. Vole elegantne i šarmantne muškarce sa stilom koji znaju što žele i kako to ostvariti.

Nastavak na sledecoj strani…

Nema komentara

Komentiraj