Zivot je kao neka vrsta IGRE, ali igre u kojoj pobedjuju samo UPORNI i JAKI, zivot ne daje ono sto od njega ocekuju SLABI LJUDI, nego samo ono sto od njega ”OTMU” HRABRI i ODVAZNI!

 

U vremenu u kojem zivimo samo oni najjaci se mogu nadati sreci, zivot jednostavno nikada nije poklanjao srecu onin slabim ljudima, onim ljudima koji nisu sigurni ni u sta, onim ljudima koji se plase i sopstvene senke, zivot je uvek poklanjao srecu samo onim ljudima koji su hrabri i odvazni, samo onim ljudima koji srecu zaista zasluzuju.

Potrebno je biiti uvek jak, potrebno je da budemo uvek spremni na sve, zivot ce nam uvek poklanjati neka neprijatna iznenadjenja, u zivotu cemo uvek imati nekih razloga za tugu, uvek cemo imati nekih razloga za zabrinutost, ali sve je na nama, na nama je da li cemo se izboriti sa svim tim problemima i zasluziti srecu, ili cemo dozvoliti da nas ti problemi pobede i da nam oni donesu ogromnu tugu.

U zivotu je potrebno da budemo ”borci”, mi trebamo svakodnevno da se borimo, potrebno je da se trudimo, potrebno je da verujemo u sebe.

Nastavak na sledecoj stranici…

Komentariši