Značenje “linija – narukvica” na vašoj ruci: Tko ih ima više, živjet će…

Prva

Prvi red je najvažniji.

Ako je jasna, neprekinuta i duboko definirana, tada osoba može očekivati da će uživati u dobrom tjelesnom zdravlju i snazi.

Ako je nejasna, slomljena, slabo definirana, tada se smatra da je osoba bespomoćna i slaba.

Većina ljudi ima 2-3 linije, a rijetki imaju 4. U smislu godina, prva narukvica označava 23 – 28 godina života, druga 46 – 56 godina, treća 69 – 84 godina, a četvrta predstavlja više od 84 godine života.

Nadalje, svaka narukvica govori o određenim zdravstvenim problemima.

 

Imate pitanje ili problem koji vas muči? Želite da vas kompetentna osoba sasluša, ohrabri i savjetuje? Došli ste na pravo mjesto!

Naš kvalificiran i iskusan tim stručnjaka iz različitih domena je tu za Vas: psiholozi, iscjelitelji, astrolozi, duhovni mediji, savjetnici uspjeha… NEMA nerješivog problema!

Prva se razlikuje za muškarce i za žene. Žene čija početna linija je razbijena ili zakrivljena prema bazi dlana može imati ginekološke probleme, kao što su problemi kod začeća ili poroda.

Muškarci čija je prva linija slomljena ili zakrivljena prema bazi njihovog dlana mogu imati reproduktivne probleme ili probleme s urinarnim traktom ili prostatom.

Druga

Druga linija koristi se za procjenu očekivanog bogatstva osobe. Ako je jasno definirana, ravna i neprekinuta – osoba može očekivati blagostanje i sreću.

Treća

Treća linija govori o slavi i moći. Ako je ravna i neprekinuta – pojedinac će vjerojatno biti prilično utjecajan u svom životu.

 

Nastavak na sledecoj strani…

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *